Bijuterii unicat ieftine din pietre semipretioase semnate Oana Oprea

Coloreaza-ti viata!

Informatii

Despre mine

Sa fii frumoasa e prea usor, sa devii irezistibila este o provocare…

Am inteles demult ca frumusetea unei femei nu este suficienta. Intotdeauna trebuie sa apelezi la trucuri pentru a triumfa si a-ti accentua farmecul.

De mica am fost atrasa de simfonia culorilor, de amestecul lor si de stralucire. Am descoperit bijuteriile si, incet-incet au devenit parte din mine si din viata mea. Astfel, mi-am propus sa  ma dedic  cu pasiune creatiei si sa ma adresez consumatorilor de arta…

Fascinatata de pietrele semipretioase am descoperit un alt univers… Nuantele culorilor, amestecul lor, imbinarea, chiar si zgomotul pe care-l produc, atunci cand se amesteca intre ele, dorind, parca, fiecare in parte sa devina un colier, o bratara, un inel sau o pereche de cercei… creeaza acea stare de vis  sau o poveste… O poveste pe care vreau sa o impartasesc cu voi!

Pagina personala Facebook.

Cum cumpar?

 

Siguranta datelor Dvs. si confidentialitatea


MagicalSpirit.ro nu va cere niciodata date despre carduri de credit, pinul sau orice alte date de acest gen. Singurele informatii necesare sunt adresa de e-mail, adresa de livrare si un numar de telefon de contact.
Informatiile Dvs. personale vor fi folosite numai in scopul finalizarii comenzilor sau pentru a va comunica informatii din partea MagicalSpirit.ro prin e-mail.
Comunicatia intre platforma informatica MagicalSpirit.ro si terminalul clientului este criptata conform standardelor in domeniu. Aceasta solutie este menita sa protejeze informatiile Dvs. la traversarea prin internet.
MagicalSpirit.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra, NU le divulgam unor terti si le vom folosi doar in scopurile informarilor impuse de procesarea comenzilor. Mesajele suplimentare despre noutati, oferte speciale si/sau informari periodice va vor fi trimise doar daca optati pentru acestea.
Suntem inregistrati ca operator de date cu caracter personal.
Datele furnizate de dvs. sunt folosite strict pentru derularea in conditii bune a comenzilor si pentru comunicatii conform alegerii facute de dvs.: puteti opta pentru a primi prin e-mail informatii despre comenzile Magical Spirit si/sau oferte speciale. Aceste informatii nu vor fi divulgate unor terte persoane. Aveti, de asemenea, dreptul sa cereti oricand stergerea datelor dvs.

 

Detalii comanda


Formatul electronic al magazinului inlesneste comanda pentru utilizatori prin punearea tuturor informatiilor la dispozitie 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Puteti comanda la orice ora doriti.

Totul este cat mai simplu cu putinta, va alegeti produsele de pe site, le adaugati in cos iar cand ati terminat apasati pe cos pentru a trece in revista comanda.
Butonul comanda incepe procedura de inregistrare a comenzii, va ajuta sa completati (automat pentru clientii inregistrati) informatiile despre livrare, modalitatea de expediere si metoda de plata.
La sfarsitul procesului, sistemul va cere sa confirmati comanda, moment in care produsele sunt rezervate si primiti un e-mail de confirmare.

Beneficii: se comanda usor si comod, livrarea se face la adresa specificata in comanda in cel mai scurt timp posibil (verificati informatiile de mai jos, de la capitolul Livrare).

 

Modalitati de plata


Numerar
Se plateste numerar contavaloarea comenzii in momentul in care aceasta este livrata de Posta ori prin curier.

 

Returnarea produselor


Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii.

Nu intra sub incidenta Ordonantei 130/2000 si nu se pot returna produsele comandate de societati comerciale si facturate ca atare.

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aiba toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte, in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile.

 

Produsele defecte la primire (Dead On Arrival)

In cazul in care produsele achizitionate au defecte vor fi inlocuite cu un produs nou cu conditia notificarii in scris sau pe site in termen de maximum 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu poate fi disponibil acesta se va inlocui cu acordul clientului cu un produs asemanator, fie se va returna contravaloarea acestuia prin ramburs.

Pentru orice alte detalii suplimentare: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Stoc produse


Produsele noastre sunt unicat. Pana la finalizarea comenzii (chiar daca le aveti in cos) se poate intampla ca acestea sa poate fi comandate de alti utilizatori.

 

Expediere comanda


Expedierea se face in 24-72 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii. In general comenzile incheiate inainte de ora 14:00 pot fi expediate in aceeasi zi in intervalul luni-vineri.
Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi online, dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.

Atentie! Pretul calculat de site este pentru destinatii din aria de acoperire Posta Romana/Fan Courier sau ridicarea din sediul curierului pentru destinatiile care nu se afla in lista locatiilor.

Starea comenzii dumneavoastra poate fi verificata online din sectiunea "Istoric comenzi" printr-un clic pe comanda.

 

Livrare comanda

POSTA ROMANA

Prin colet postal, produsele noastre pot ajunge in orice localitate din tara cu plata ramburs. Livrarea prin Posta costa 10 lei si dureaza intre 2 si 4 zile lucratoare. Magical Spirit va va anunta prin e-mail/telefon atunci cand coletul a fost pus la Posta.

FAN COURIER

Livrarea comenzilor prin firma de curierat se face la adresa mentionata de dumneavoastra pentru destinatiile din lista punctelor de lucru ale curierului si din sediul local al acestuia pentru destinatiile care nu sunt cuprinse in lista. Costul livrarii este calculat automat cand adaugati produsele in cos.

Termenul mediu este de 24 ore din momentul in care primiti numarul de inregistrare prin e-mail.

Comenzile expediate vineri prin intermediul Fan Courier poarta automat mentiunea livrare sambata. Daca doriti ca acestea sa fie livrate luni si nu sambata va rugam sa specificati acest lucru in casuta de mesaje atasata comenzii.

Informatii legate de situatia coletului puteti obtine vizualizand pe site detaliile comenzii. Puteti obtine informatii si telefonic sau accesand link-urile din meniul MagicalSpirit.ro – Informatii\Utile.

Comenzile cu livrare gratuita (costuri transport suportate de Magical Spirit) sunt expediate prin curier rapid, alegerea firmei de curierat fiind la latitudinea Magical Spirit.

Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului magicalspirit.ro a fost alcatuit cu grija pentru a furniza informatii si detalii despre produse cat mai complete si corecte. S-a incercat minimalizarea greselilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Informatiile si imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar producatorii isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila.

Orice date specifice privitoare la produse se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

 

2. Garantiile produselor

Produsele comercializate de magicalspirit.ro beneficiaza de garantia de functionare la livrare - produsele livrate care sunt nefunctionale in momentul receptiei sunt schimbate in garantie iar daca nu mai exista produse disponibile acceptat de client, se ramburseaza contravaloarea.

 

3. Frauda

In momentul crearii contului certificati pe proprie raspundere ca aveti varsta minima legala de 18 ani impliniti. Orice abatere de la aceasta mentiune ne da dreptul de a va intrerupe accesul la sistemul nostru informatic, inclusiv refuzarea expedierii comenzilor. 

Orice incercare de a altera sau afecta performantele si buna functionare a sistemului nostru informatic va fi considerata o tentativa de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penala impotriva celor vinovati.

 

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 

5. Date personale

Sistemul nostru informatic este dotat cu certificate si chei de criptare a informatiilor schimbate cu terminalul clientului, asigurand astfel integritatea si siguranta informatiilor prin sistemul public de retea internet. Clientul este raspunzator pentru integritatea terminalului propriu.

Informatiile utilizatorilor vor fi folosite numai pentru comunicari comerciale conform optiunilor alese de utilizatori la inregistrarea contului.

Schimbarea optiunilor cu privire la aceste comunicari se face facil din meniul "Contul meu" accesand rubrica "Informatii personale".

Stergerea datelor personale din sistemul magicalspirit.ro este posibila la cererea clientului.

 

MagicalSpirit.ro este inregistrat ca operator de date cu caracter personal in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Produsele oferite de magicalspirit.ro sunt produse unicat. Daca vi se afiseaza ca produsul nu mai e disponibil atunci e posibil ca pana la finalizarea comenzii produsele sa fie deja comandate de alt utilizator.

Preturile produselor sunt actualizate periodic si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

7. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor va rugam sa cititi "Informatii".

 

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus, a luat cunostiinta de Informatiile prezentate si este la curent cu Garantiile oferite de MagicalSpirit.ro.

Subcategorii